De lancering van een nieuw communicatieplatform voor netbeheerders en energieleveranciers kan een impact hebben op de dienstverlening. Lees hier wat de gevolgen kunnen zijn voor u als klant.

Elindus geeft nieuwe energie aan Essevee

dinsdag 02 februari 2021

Het begin van 2021 brengt groot nieuws: Elindus en Zulte Waregem tillen hun samenwerking naar een hoger niveau. Wat staat er zoal te gebeuren?

  • Deze zomer verhuist Elindus zijn hoofdkantoor naar nieuwe burelen binnen het stadion van Zulte Waregem. Meteen goed voor een transfer van zo’n 30 toptalenten.
  • Elindus verbindt zich voor lange termijn aan de club. Als hoofdpartner zet Elindus zijn sterke schouders onder het ambitieuze project van Zulte Waregem.
  • Klap op de vuurpijl: om het nieuwe, sterke partnership te bevestigen verandert het Regenboogstadion van Zulte Waregem van naam. Vanaf volgend seizoen heten we u hartelijk welkom in de… “ELINDUS ARENA”.

“Als West-Vlaamse energieleverancier voor ondernemers verbinden we ons graag aan projecten die energie uitstralen”, vertelt Lode Hullebusch, commercieel directeur van Elindus. “De identiteit en ambitie van Zulte Waregem sluiten perfect aan bij onze waarden. Met de Elindus Arena steunen we een gezonde, dynamische club met een aantrekkelijke ligging en dito omkadering.”

De Corona-crisis hakt niet alleen in op het professionele voetbal, het zorgt ook voor een klimaat waarbinnen een nieuwe initiatieven in een stroomversnelling raken. “Uitzonderlijke omstandigheden maken dat er nog meer dan ooit out of the box gedacht wordt. En dat zorgt voor een dynamiek waarbinnen Essevee al een hele reeks samenwerkingen en partnerships kon afronden. De realisatie van de Elindus Arena is er één van. Eén waar we bijzonder trots op zijn” zegt Miguel De Ruyck, commercieel directeur van Essevee.

Ook de rijke geschiedenis van het Regenboogstadion krijgt een vervolg. Het Waregemse Stadsbestuur doopt de site rond het stadion om tot het Regenboogpark. Naast de renovatie van het Regenboogstadion en het project Waterfront wordt volgend jaar ook de legendarische Regenboogbrug uit 1957 gerenoveerd. Geschiedenis en toekomst kwamen nooit dichter bij elkaar.

Naar aanleiding van de nieuwe naam doken vorige week plots grote opvallende, witte letters op in het Waregemse straatbeeld. Niemand die wist wie ze daar had achtergelaten, laat staan wat de bedoeling was. Wie echter goed oplette, kon uit de verschillende trosjes letters twee woorden distilleren. U raadt het al: Elindus en Arena.

In een filmpje ontdek je hoe de letters via spelers, medewerkers, coryfeeën en andere supporters uiteindelijk hun weg naar het stadion vonden en daar voor het eerst in al hun glorie oplichtten.

Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!