De lancering van een nieuw communicatieplatform voor netbeheerders en energieleveranciers kan een impact hebben op de dienstverlening. Lees hier wat de gevolgen kunnen zijn voor u als klant.

Elektriciteit en gas

Zelf energie produceren?

U produceert zelf, of wil zelf energie produceren? Meer info

100% groene stroom

100% groene stroom

Veel bedrijven kiezen de laatste jaren voor 100% groene energie. Niet alleen omdat het onderwerp zeer actueel is.

Waarom voor 100% groen kiezen?

  • Ondernemers zijn vandaag de dag bewust bezig met groene energie.
  • Ook onder uw eigen cliënteel is er een vraag naar 100% groene energie. Op deze manier kunt u aantonen dat ook uw bedrijf actief meedoet aan duurzaam ondernemen.
  • Op deze manier dalen uw CO2 emissierechten. Bepaalde sectoren streven naar minder uitstoot, zoals de industrie.

Kies nu nog voor een contract met 100% groene stroom bij ELINDUS. Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden voor contracten 100% groene energie via ons contactformulier.

Bewust omgaan met energie

Meer en meer ondernemingen kiezen voor een efficiënter energiebeleid. Dit merken we aan de vele bedrijven die veranderen van energieleverancier in België (rapport VREG).
Elindus volgt voor u de markt op om u te informeren over de laagste energieprijs.

Elindus is niet zomaar een energieleverancier van gas en elektriciteit. Wij geven duidelijke uitleg aan onze klanten om hen meer inzicht te geven in hun energiefactuur en in hun energiebeleid.

“Scherpe prijzen gecombineerd met goede service”

Elindus is een Belgische energieleverancier van elektriciteit en gas in Vlaanderen, Wallonië én Brussel. Wij beseffen dat een energiecontract uit meer bestaat dan een correcte prijs.
Bij Elindus hebt u de keuze tussen variabele energieformules voor bedrijven in België en vaste zakelijke energieprijzen. Onze verkopers maken graag de prijsvergelijking voor u ten opzichte van uw huidige energieleverancier.

+ Duidelijke contracten
+ Scherpe prijzen
+ Geen automatische verlengingen

Service is onze grote troef. Bij ons hoeft u niet urenlang aan de wachtlijn te hangen, want wij helpen u meteen verder.

+ Vaste accountmanagers
+ Direct contact met onze medewerkers
+ Duidelijke uitleg bij uw facturen
+ Wij denken met u mee (energiebesparingen, zonnepanelen, ...)

Vrijblijvende prijsvergelijking

Wilt u veranderen van energieleverancier? Contacteer ons snel en maak een afspraak. Onze verkopers komen graag bij u langs om de prijsvergelijking te maken.

Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
De goede marktopvolging door Elindus en de regelmatige prijsupdates per e-mail worden wel gesmaakt in de voedingssector.
Pieter, Discount Noyez

Bewuste keuze na lang onderhandelen

In 2016 kwam Discount Noyez in contact met Elindus. Na een lange onderhandeling viel de keuze voor Elindus. Dit door goed in te spelen op het verbruiksprofiel en belang te hechten aan strategisch aankopen.

Een goede opvolging voor aankoop op korte termijn

Voor aankoopverantwoordelijke Pieter is energie een grote kost: "Discount Noyez heeft een typisch constant koelprofiel. Slokoppen zijn onze verschillende diepvriezen en de docks die gekoeld worden voor de verzending van onze producten. Een andere energieverslinder is het proces van onze eigen bereidingen en maaltijden. Dankzij de roerwerkketels branden de bereidingen niet aan. Daarna vriest de snelkoeler alles in. Dit zorgt voor een constant verbruiksprofiel.

Pieter had een positief contact met zowel de accountmanager als Elindus zelf. Er is een duidelijk verschil in aanpak t.o.v. andere leveranciers. Discount Noyez kiest bewust voor prijzen op korte termijn. Elindus houdt hiermee rekening en zorgt voor een sterke opvolging. De uiteindelijk prijs geeft dan de doorslag in de onderhandeling.

De goede marktopvolging door Elindus en de regelmatige prijsupdates per e-mail worden wel gesmaakt in de voedingssector.

Groothandel voor frituren mét eigen bereidingen

Discount Noyez ziet het totaalplaatje. Het bedrijf is gespecialiseerd in de toelevering voor frituren. Zowel food als non-food.

Dit gaat zeer ver. Zo onderscheidt Discount Noyez zich in de food door eigen verse bereidingen. In de non-food gaan ze tot het uiterste om hun klanten van alles te voorzien. Gaande van verpakkingsmateriaal tot bordjes en bestek.

De grote troef van Discount Noyez? Vandaag besteld, is morgen geleverd. Dankzij de uitmuntende service en snelle leveringstermijn heeft Discount Noyez een loyale klantenbasis uitgebouwd.

Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!