Grote bedrijven en industrie

Elindus is een snelgroeiende speler onder de aanbieders van zakelijke energie. Wij leveren gas en elektriciteit aan ondernemers in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Ook aan grote bedrijven en industriële klanten.

Een prijs op maat voor bedrijven


Elindus volgt de markt continu op en contacteert tijdig zowel bestaande als nieuwe klanten. Zo mist niemand nog nieuwe opportuniteiten wanneer de markt gunstig staat.
Twijfelt u tussen vaste energieprijzen voor bedrijven en variabele contractformules? Onze experts bekijken uw verbruiksprofiel om zo de beste prijs aan te bieden. Wij maken voor u een prijs op maat, rekening houdend met de actuele tendensen en uw profiel.

  • Duidelijke informatie op contracten
  • Geen stilzwijgende verlengingen
  • Scherpe prijzen op maat

Onze klanten worden steeds meteen opgevolgd. Hieronder enkele van onze sterke punten:

  • Duidelijke informatie over uw factuur
  • Elke klant heeft zijn eigen accountmanager
  • Bij vragen komt u rechtstreeks bij onze medewerkers
  • Advies over besparen op energie, zoals condensatorbatterijen

U wilt investeren om energie te besparen?

Grote bedrijven en industriële spelers worden vandaag de dag aangespoord door de overheid om energie te besparen. Er bestaan verschillende soorten overheidssteun voor wie investeert in duurzaam ondernemen. Elindus begeleidt u hierin. Houd ons op de hoogte en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
Toen ik met Elindus in contact kwam, kreeg ik een klaar en duidelijk overzicht over hoeveel ik op mijn energiefactuur kon besparen. Aangezien ik meer dan 50.000 KWh verbruik per jaar, kon ik niet zomaar veranderen naar Elindus. Ik moest eerst mijn contractperiode uitdoen. Geen probleem dacht ik, maar toen kreeg ik te horen dat mijn contract bij mijn leverancier automatisch met een extra jaar verlengd zou worden na contractdatum die we duidelijk hadden afgesproken. Elindus heeft voor mij toen kosten nog moeite gespaard om ervoor te zorgen dat ik toch op de vervaldag van mijn vorig contract de overstap naar Elindus kon maken. Het was zeker geen gemakkelijke klus voor Elindus om mijn vorige leverancier te overtuigen van het niet correct naleven van hun contract. Bedankt nogmaals aan Klaas van Elindus!!
Koen Verhaeghe

Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!