De lancering van een nieuw communicatieplatform voor netbeheerders en energieleveranciers kan een impact hebben op de dienstverlening. Lees hier wat de gevolgen kunnen zijn voor u als klant.

Grote bedrijven en industrie

Elindus is een snelgroeiende speler onder de aanbieders van zakelijke energie. Wij leveren gas en elektriciteit aan ondernemers in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Ook aan grote bedrijven en industriële klanten.

Een prijs op maat voor bedrijven


Elindus volgt de markt continu op en contacteert tijdig zowel bestaande als nieuwe klanten. Zo mist niemand nog nieuwe opportuniteiten wanneer de markt gunstig staat.
Twijfelt u tussen vaste energieprijzen voor bedrijven en variabele contractformules? Onze experts bekijken uw verbruiksprofiel om zo de beste prijs aan te bieden. Wij maken voor u een prijs op maat, rekening houdend met de actuele tendensen en uw profiel.

  • Duidelijke informatie op contracten
  • Geen stilzwijgende verlengingen
  • Scherpe prijzen op maat

Onze klanten worden steeds meteen opgevolgd. Hieronder enkele van onze sterke punten:

  • Duidelijke informatie over uw factuur
  • Elke klant heeft zijn eigen accountmanager
  • Bij vragen komt u rechtstreeks bij onze medewerkers
  • Advies over besparen op energie, zoals condensatorbatterijen

U wilt investeren om energie te besparen?

Grote bedrijven en industriële spelers worden vandaag de dag aangespoord door de overheid om energie te besparen. Er bestaan verschillende soorten overheidssteun voor wie investeert in duurzaam ondernemen. Elindus begeleidt u hierin. Houd ons op de hoogte en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
De keuze van de juiste leverancier is zeer belangrijk in ons vak.
Bart Motte, 't Vriesmanneke

Elindus als zakenpartner

De keuze van de juiste leverancier is zeer belangrijk in ons vak. ’t Vriesmanneke is een ware energieverslinder. Goed voor bijna de grootste kost binnen het bedrijf. Onze diepvriesproducten blijven continu op temperatuur. Hiervoor draaien onze diepvriesmotoren constant.

Waarom heeft ’t Vriesmanneke voor Elindus gekozen?

 • Elindus staat klaar om vragen te beantwoorden. Gezien onze klanten service hoog in het vaandel dragen, verwachten wij hetzelfde van onze energieleverancier.
 • Natuurlijk kiezen we ook voor Elindus omwille van de betere prijs.
 • Bij Elindus hebben we een vaste contactpersoon met wie het contact vlot verloopt.
 • Wij weten graag met wie we zaken doen. Een lokale leverancier maakt hier het verschil.
 • Omwille van hun duidelijke communciatie.

Kortom, tot nu toe hebben we enkel positieve punten over Elindus.

’t Vriesmanneke, een krak in zijn vak

Voor diepvriesproducten moet u bij ’t Vriesmanneke zijn. Het bedrijf levert diepvriesproducten aan grootkeukens, rusthuizen, scholen, … Alles wat food is, kunt u hier verkrijgen. Gaande van vis, vlees tot ijs.

’t Vriesmanneke is bekend om zijn snelle service. Heeft onze klant een bepaald diepvriesproduct dringend nodig? Geen probleem. ’t Vriesmanneke deponeert klanten dankzij een snelle levering. Er is keuze uit een ruim assortiment aan diepvriesproducten tegen goede prijzen.

Het bedrijf bestaat al 30 jaar en heeft een trouwe klantenbasis uitgebouwd. Voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen en een deel in Henegouwen.

Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!