Grote bedrijven en industrie

Elindus is een snelgroeiende speler onder de aanbieders van zakelijke energie. Wij leveren gas en elektriciteit aan ondernemers in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Ook aan grote bedrijven en industriële klanten.

Een prijs op maat voor bedrijven


Elindus volgt de markt continu op en contacteert tijdig zowel bestaande als nieuwe klanten. Zo mist niemand nog nieuwe opportuniteiten wanneer de markt gunstig staat.
Twijfelt u tussen vaste energieprijzen voor bedrijven en variabele contractformules? Onze experts bekijken uw verbruiksprofiel om zo de beste prijs aan te bieden. Wij maken voor u een prijs op maat, rekening houdend met de actuele tendensen en uw profiel.

  • Duidelijke informatie op contracten
  • Geen stilzwijgende verlengingen
  • Scherpe prijzen op maat

Onze klanten worden steeds meteen opgevolgd. Hieronder enkele van onze sterke punten:

  • Duidelijke informatie over uw factuur
  • Elke klant heeft zijn eigen accountmanager
  • Bij vragen komt u rechtstreeks bij onze medewerkers
  • Advies over besparen op energie, zoals condensatorbatterijen

U wilt investeren om energie te besparen?

Grote bedrijven en industriële spelers worden vandaag de dag aangespoord door de overheid om energie te besparen. Er bestaan verschillende soorten overheidssteun voor wie investeert in duurzaam ondernemen. Elindus begeleidt u hierin. Houd ons op de hoogte en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
Bij Elindus werden de kleine lettertjes persoonlijk uitgelegd, bij ons in de zaak. Nu begrijpen we ons energiecontract en weten waarnaartoe met vragen. Voor ons geen callcenter meer, geef ons maar mensen uit de streek die we kunnen vertrouwen...
Luc Van De Perre, Slager