Heeft u een brief ontvangen om uw toegangsvermogen door te geven? Lees hier ons advies en welke stappen u moet ondernemen!

Grote bedrijven en industrie

Elindus is een snelgroeiende speler onder de aanbieders van zakelijke energie. Wij leveren gas en elektriciteit aan ondernemers in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Ook aan grote bedrijven en industriële klanten.

Een prijs op maat voor bedrijven


Elindus volgt de markt continu op en contacteert tijdig zowel bestaande als nieuwe klanten. Zo mist niemand nog nieuwe opportuniteiten wanneer de markt gunstig staat.
Twijfelt u tussen vaste energieprijzen voor bedrijven en variabele contractformules? Onze experts bekijken uw verbruiksprofiel om zo de beste prijs aan te bieden. Wij maken voor u een prijs op maat, rekening houdend met de actuele tendensen en uw profiel.

  • Duidelijke informatie op contracten
  • Geen stilzwijgende verlengingen
  • Scherpe prijzen op maat

Onze klanten worden steeds meteen opgevolgd. Hieronder enkele van onze sterke punten:

  • Duidelijke informatie over uw factuur
  • Elke klant heeft zijn eigen accountmanager
  • Bij vragen komt u rechtstreeks bij onze medewerkers
  • Advies over besparen op energie, zoals condensatorbatterijen

U wilt investeren om energie te besparen?

Grote bedrijven en industriële spelers worden vandaag de dag aangespoord door de overheid om energie te besparen. Er bestaan verschillende soorten overheidssteun voor wie investeert in duurzaam ondernemen. Elindus begeleidt u hierin. Houd ons op de hoogte en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
De goede marktopvolging door Elindus en de regelmatige prijsupdates per e-mail worden wel gesmaakt in de voedingssector.
Pieter, Discount Noyez

Bewuste keuze na lang onderhandelen

In 2016 kwam Discount Noyez in contact met Elindus. Na een lange onderhandeling viel de keuze voor Elindus. Dit door goed in te spelen op het verbruiksprofiel en belang te hechten aan strategisch aankopen.

Een goede opvolging voor aankoop op korte termijn

Voor aankoopverantwoordelijke Pieter is energie een grote kost: "Discount Noyez heeft een typisch constant koelprofiel. Slokoppen zijn onze verschillende diepvriezen en de docks die gekoeld worden voor de verzending van onze producten. Een andere energieverslinder is het proces van onze eigen bereidingen en maaltijden. Dankzij de roerwerkketels branden de bereidingen niet aan. Daarna vriest de snelkoeler alles in. Dit zorgt voor een constant verbruiksprofiel.

Pieter had een positief contact met zowel de accountmanager als Elindus zelf. Er is een duidelijk verschil in aanpak t.o.v. andere leveranciers. Discount Noyez kiest bewust voor prijzen op korte termijn. Elindus houdt hiermee rekening en zorgt voor een sterke opvolging. De uiteindelijk prijs geeft dan de doorslag in de onderhandeling.

De goede marktopvolging door Elindus en de regelmatige prijsupdates per e-mail worden wel gesmaakt in de voedingssector.

Groothandel voor frituren mét eigen bereidingen

Discount Noyez ziet het totaalplaatje. Het bedrijf is gespecialiseerd in de toelevering voor frituren. Zowel food als non-food.

Dit gaat zeer ver. Zo onderscheidt Discount Noyez zich in de food door eigen verse bereidingen. In de non-food gaan ze tot het uiterste om hun klanten van alles te voorzien. Gaande van verpakkingsmateriaal tot bordjes en bestek.

De grote troef van Discount Noyez? Vandaag besteld, is morgen geleverd. Dankzij de uitmuntende service en snelle leveringstermijn heeft Discount Noyez een loyale klantenbasis uitgebouwd.

Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!