KMO

Elindus is een snelgroeiende energieleverancier voor zakelijke klanten in Vlaanderen, Wallonië én Brussel. Wij leveren gas en elektriciteit aan KMO's en middelgrote ondernemingen.

De ideale energieformule voor ondernemers

U hebt de keuze tussen variabele energieformules voor bedrijven en vaste zakelijke energieprijzen. Onze experts komen graag ter plaatse voor een analyse van uw energiefactuur.

  • Overzichtelijke informatie
  • Scherpe prijzen
  • Onze contracten worden niet automatisch verlengd

Wij combineren scherpe prijzen met een goede service. Onze medewerkers helpen elke klant meteen verder, zodat u geen tijd verliest.

  • Vaste accountmanagers
  • Direct contact met onze medewerkers
  • Overzichtelijke informatie op uw factuur
  • Info over energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen

Besparen op energie als bedrijf?

Veel bedrijven beseffen dat besparen op energie het verschil kan maken. KMO's en bedrijven zijn daarom tegenwoordig bezig met besparingen op de energiekost.
Onze accountmanagers komen graag bij u langs om uw energiekost vrijblijvend te analyseren. Elindus biedt zowel advies over uw energiefactuur, alsook over energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen.

Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
Toen ik met Elindus in contact kwam, kreeg ik een klaar en duidelijk overzicht over hoeveel ik op mijn energiefactuur kon besparen. Aangezien ik meer dan 50.000 KWh verbruik per jaar, kon ik niet zomaar veranderen naar Elindus. Ik moest eerst mijn contractperiode uitdoen. Geen probleem dacht ik, maar toen kreeg ik te horen dat mijn contract bij mijn leverancier automatisch met een extra jaar verlengd zou worden na contractdatum die we duidelijk hadden afgesproken. Elindus heeft voor mij toen kosten nog moeite gespaard om ervoor te zorgen dat ik toch op de vervaldag van mijn vorig contract de overstap naar Elindus kon maken. Het was zeker geen gemakkelijke klus voor Elindus om mijn vorige leverancier te overtuigen van het niet correct naleven van hun contract. Bedankt nogmaals aan Klaas van Elindus!!
Koen Verhaeghe