De lancering van een nieuw communicatieplatform voor netbeheerders en energieleveranciers kan een impact hebben op de dienstverlening. Lees hier wat de gevolgen kunnen zijn voor u als klant.

KMO

Elindus is een snelgroeiende energieleverancier voor zakelijke klanten in Vlaanderen, Wallonië én Brussel. Wij leveren gas en elektriciteit aan KMO's en middelgrote ondernemingen.

De ideale energieformule voor ondernemers

U hebt de keuze tussen variabele energieformules voor bedrijven en vaste zakelijke energieprijzen. Onze experts komen graag ter plaatse voor een analyse van uw energiefactuur.

  • Overzichtelijke informatie
  • Scherpe prijzen
  • Onze contracten worden niet automatisch verlengd

Wij combineren scherpe prijzen met een goede service. Onze medewerkers helpen elke klant meteen verder, zodat u geen tijd verliest.

  • Vaste accountmanagers
  • Direct contact met onze medewerkers
  • Overzichtelijke informatie op uw factuur
  • Info over energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen

Besparen op energie als bedrijf?

Veel bedrijven beseffen dat besparen op energie het verschil kan maken. KMO's en bedrijven zijn daarom tegenwoordig bezig met besparingen op de energiekost.
Onze accountmanagers komen graag bij u langs om uw energiekost vrijblijvend te analyseren. Elindus biedt zowel advies over uw energiefactuur, alsook over energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen.

Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
Wij waren op zoek naar een strategische partner die een voordelige prijs biedt en ons voorziet van alle informatie die in de markt speelt
Jeroen Van Hecke, Bakkerij Van Hecke

Aan het woord is Jeroen Van Hecke die uitlegt hoe Elindus kan helpen in het realiseren van zijn ambitieuze plannen

Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!