Heeft u een brief ontvangen om uw toegangsvermogen door te geven? Lees hier ons advies en welke stappen u moet ondernemen!

Professional

Zelfstandigen, landbouwers, bakkers, horeca-uitbaters…

Elindus is een energieleverancier voor ondernemers, gaande van eenmanszaken tot grotere industriële klanten. Wij leveren gas en elektriciteit in Vlaanderen, Wallonië én Brussel.

Bent u een nieuwe of een bestaande klant? Voor ons zijn al onze klanten belangrijk. Daarom bieden wij steeds eerlijke, concurrentiële prijzen.

Elindus beseft dat een energiecontract uit meer bestaat dan een correcte prijs. Een vlotte service is even belangrijk. Zakelijke klanten kunnen bij Elindus kiezen tussen variabele energieprijzen en vaste contractprijzen. Onze verkopers maken graag de vergelijking voor u.

  • Geen automatische verlengingen
  • Overzichtelijke contracten
  • Scherpe prijzen

Bij ons is elke klant even belangrijk, ook zelfstandigen. Wij helpen u graag meteen verder, zonder dat u eerst minutenlang aan de wachtlijn moet hangen.

  • Elke klant heeft een eigen contactpersoon
  • Duidelijke uitleg over uw factuur
  • Hebt u vragen over besparingen, zoals zonnepanelen? Wij zoeken het voor u uit.
  • U wordt meteen verder geholpen

Nood aan besparingen op uw energiekost?

Zowel de zelfstandige als de industriële klant beseft vandaag de dag dat de energiekost zwaar doorweegt. Daarom kijken meer en meer zakelijke klanten hoe ze kunnen besparen op hun energie.
Vraag een vrijblijvende analyse van uw energiekost aan bij Elindus. Een expert komt vrijblijvend langs om advies te geven over uw energiefactuur, als over energiebesparingen zoals zonnepanelen.

Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
Voor ons is de marktopvolging van cruciaal belang. Elindus kijkt over onze schouder mee en geeft aan wanneer het nuttig is om een prijs vast te klikken.
Raf Rombouts, Romberama

Raf Rombouts van Romberama geeft aan waarom een samenwerking met Elindus zo belangrijk is
Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!