Professional

Zelfstandigen, landbouwers, bakkers, horeca-uitbaters…

Elindus is een energieleverancier voor ondernemers, gaande van eenmanszaken tot grotere industriële klanten. Wij leveren gas en elektriciteit in Vlaanderen, Wallonië én Brussel.

Bent u een nieuwe of een bestaande klant? Voor ons zijn al onze klanten belangrijk. Daarom bieden wij steeds eerlijke, concurrentiële prijzen.

Elindus beseft dat een energiecontract uit meer bestaat dan een correcte prijs. Een vlotte service is even belangrijk. Zakelijke klanten kunnen bij Elindus kiezen tussen variabele energieprijzen en vaste contractprijzen. Onze verkopers maken graag de vergelijking voor u.

  • Geen automatische verlengingen
  • Overzichtelijke contracten
  • Scherpe prijzen

Bij ons is elke klant even belangrijk, ook zelfstandigen. Wij helpen u graag meteen verder, zonder dat u eerst minutenlang aan de wachtlijn moet hangen.

  • Elke klant heeft een eigen contactpersoon
  • Duidelijke uitleg over uw factuur
  • Hebt u vragen over besparingen, zoals zonnepanelen? Wij zoeken het voor u uit.
  • U wordt meteen verder geholpen

Nood aan besparingen op uw energiekost?

Zowel de zelfstandige als de industriële klant beseft vandaag de dag dat de energiekost zwaar doorweegt. Daarom kijken meer en meer zakelijke klanten hoe ze kunnen besparen op hun energie.
Vraag een vrijblijvende analyse van uw energiekost aan bij Elindus. Een expert komt vrijblijvend langs om advies te geven over uw energiefactuur, als over energiebesparingen zoals zonnepanelen.

Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
In tegenstelling tot concurrent X word ik bij Elindus als een grootverbruiker behandeld en heb ik inspraak gekregen in mijn energiecontract.
B. Verhelst - zaakvoerder, Verhelst NV

Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!