Wie zijn wij?


Onze Missie?

Als 100% Belgische leverancier begeleidt Elindus ondernemers op een betrouwbare manier bij het aankopen, benutten en beheren van hun energiebehoefte.

Onze Visie?

De langetermijnrelatie met onze klant door de ontzorging, het adviseren en het opvolgen van het energiedossier met als doel een betrouwbare energiepartner te worden voor échte ondernemers!

Onze Waarden?

Elindus is een dynamische energieleverancier voor de BTB: Betrouwbaar - Transparant - Betrokken

Onze tactiek? "Een goede service aan scherpe prijzen."

Bij Elindus weet u waar u staat. Wij doen niet aan stilzwijgende verlengingen, geven duidelijke uitleg bij uw factuur en dat aan correcte prijzen.
Hebt u vragen? Uw persoonlijke accountmanager of onze medewerkers helpen u meteen verder. Bovendien volgt Elindus de markt op de voet op, zodat u geen opportuniteiten mist om uw energiebeleid te verbeteren.
Op deze manier proberen we een duidelijk verschil te maken in het energielandschap.

Onze evolutie als aanbieder zakelijke energie.

Gedreven, efficiënt en customer minded. Steeds meer zelfstandigen, KMO’s en bedrijven raken overtuigd van onze visie. Onze forse groei blijkt ook uit het marktrapport van de VREG.

  • 2012 - Oprichting Elindus: Uit de sector van de hernieuwbare energie komt er een duidelijke vraag naar een alternatieve manier van energy procurement.
  • 2013 - Goedkeuring leveranciersvergunning elektriciteit begin 2013 door Vlaamse regulator VREG.
  • 2014 - Aflevering vergunning gas medio 2014.
  • 2015 - Exponentiële groei: Onze aanpak overtuigt steeds meer ondernemingen.
  • 2016 - Medio 2016 keurt Waalse regulator CWaPE de leveranciersvergunning goed voor elektriciteit en gas.
  • 2017 - Medio 2017 keurt Brusselse regulator BRUGEL de leveranciersvergunning goed voor elektriciteit en gas.
  • 2018 - Medio 2018 heeft Elindus een eigen ARP.
  • 2019 - De sterke groei van Elindus zorgt voor extra investeringen in haar medewerkers. Dit dankzij het subsidiedossier met het Europees Sociaal Fonds. Lees hier meer.Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
Toen ik met Elindus in contact kwam, kreeg ik een klaar en duidelijk overzicht over hoeveel ik op mijn energiefactuur kon besparen. Aangezien ik meer dan 50.000 KWh verbruik per jaar, kon ik niet zomaar veranderen naar Elindus. Ik moest eerst mijn contractperiode uitdoen. Geen probleem dacht ik, maar toen kreeg ik te horen dat mijn contract bij mijn leverancier automatisch met een extra jaar verlengd zou worden na contractdatum die we duidelijk hadden afgesproken. Elindus heeft voor mij toen kosten nog moeite gespaard om ervoor te zorgen dat ik toch op de vervaldag van mijn vorig contract de overstap naar Elindus kon maken. Het was zeker geen gemakkelijke klus voor Elindus om mijn vorige leverancier te overtuigen van het niet correct naleven van hun contract. Bedankt nogmaals aan Klaas van Elindus!!
Koen Verhaeghe

Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!