Meer informatie over de dynamische voorschotten of over maandelijkse afrekeningen? Lees hier onze volledige toelichting!

Elindus en Essevee


Het begin van 2021 brengt groot nieuws: Elindus en Zulte Waregem tillen hun samenwerking naar een hoger niveau. Wat staat er zoal te gebeuren?

 • Deze zomer verhuist Elindus zijn hoofdkantoor naar nieuwe burelen binnen het stadion van Zulte Waregem. Meteen goed voor een transfer van zo’n 30 toptalenten.
 • Elindus verbindt zich voor lange termijn aan de club. Als hoofdpartner zet Elindus zijn sterke schouders onder het ambitieuze project van Zulte Waregem.
 • Klap op de vuurpijl: om het nieuwe, sterke partnership te bevestigen verandert het Regenboogstadion van Zulte Waregem van naam. Vanaf volgend seizoen heten we u hartelijk welkom in de… “ELINDUS ARENA”.

  “Als West-Vlaamse energieleverancier voor ondernemers verbinden we ons graag aan projecten die energie uitstralen”, vertelt Lode Hullebusch, commercieel directeur van Elindus. “De identiteit en ambitie van Zulte Waregem sluiten perfect aan bij onze waarden. Met de Elindus Arena steunen we een gezonde, dynamische club met een aantrekkelijke ligging en dito omkadering.”


  Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

  Afspraak maken
  Voor ons is de marktopvolging van cruciaal belang. Elindus kijkt over onze schouder mee en geeft aan wanneer het nuttig is om een prijs vast te klikken.
  Raf Rombouts, Romberama

  Raf Rombouts van Romberama geeft aan waarom een samenwerking met Elindus zo belangrijk is
  Vrijblijvende afspraak

  Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!