De lancering van een nieuw communicatieplatform voor netbeheerders en energieleveranciers kan een impact hebben op de dienstverlening. Lees hier wat de gevolgen kunnen zijn voor u als klant.

Productie-installaties voor hernieuwbare energie > 10 kW

Uw injectie van elektriciteit bij Elindus

Bij dit soort productie-installaties wordt de geproduceerde energie geïnjecteerd op het net via een aparte meter. De distributienetbeheerder (EANDIS of INFRAX) beheert de geïnjecteerde volumes.

Wie een productie-installatie > 10 kW heeft, moet een contract afsluiten bij een energieleverancier. Er zijn namelijk distributiekosten voor het gebruik van het net die aangerekend worden door de distributienetbeheerder via de leverancier. Daarentegen zal de energieleverancier het volume geïnjecteerd op het net wel overkopen.
U beschikt over een PV-installatie > 10 kVa met een aparte injectiemeter en u produceert meer elektriciteit dan u verbruikt? Dan injecteert u dit overschot aan geproduceerde energie terug op het net.
Wilt u uw teveel aan zonne-energie of windenergie verkopen? Informeer dan zo snel mogelijk naar een injectiecontract voor het terugleveren van uw energie op het net. Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden voor injectiecontracten via ons contactformulier.


Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
De keuze van de juiste leverancier is zeer belangrijk in ons vak.
Bart Motte, 't Vriesmanneke

Elindus als zakenpartner

De keuze van de juiste leverancier is zeer belangrijk in ons vak. ’t Vriesmanneke is een ware energieverslinder. Goed voor bijna de grootste kost binnen het bedrijf. Onze diepvriesproducten blijven continu op temperatuur. Hiervoor draaien onze diepvriesmotoren constant.

Waarom heeft ’t Vriesmanneke voor Elindus gekozen?

  • Elindus staat klaar om vragen te beantwoorden. Gezien onze klanten service hoog in het vaandel dragen, verwachten wij hetzelfde van onze energieleverancier.
  • Natuurlijk kiezen we ook voor Elindus omwille van de betere prijs.
  • Bij Elindus hebben we een vaste contactpersoon met wie het contact vlot verloopt.
  • Wij weten graag met wie we zaken doen. Een lokale leverancier maakt hier het verschil.
  • Omwille van hun duidelijke communciatie.

Kortom, tot nu toe hebben we enkel positieve punten over Elindus.

’t Vriesmanneke, een krak in zijn vak

Voor diepvriesproducten moet u bij ’t Vriesmanneke zijn. Het bedrijf levert diepvriesproducten aan grootkeukens, rusthuizen, scholen, … Alles wat food is, kunt u hier verkrijgen. Gaande van vis, vlees tot ijs.

’t Vriesmanneke is bekend om zijn snelle service. Heeft onze klant een bepaald diepvriesproduct dringend nodig? Geen probleem. ’t Vriesmanneke deponeert klanten dankzij een snelle levering. Er is keuze uit een ruim assortiment aan diepvriesproducten tegen goede prijzen.

Het bedrijf bestaat al 30 jaar en heeft een trouwe klantenbasis uitgebouwd. Voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen en een deel in Henegouwen.

Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!