De lancering van een nieuw communicatieplatform voor netbeheerders en energieleveranciers kan een impact hebben op de dienstverlening. Lees hier wat de gevolgen kunnen zijn voor u als klant.

Productie-installaties voor hernieuwbare energie ≤10 kW

PV-installaties met terugdraaiende teller

Net zoals de meeste leveranciers kan u ook bij Elindus terecht voor 100% groene stroom.

Eigenaars van installaties ≤ 10 kW (zonnepanelen, WKK-installaties, windmolens) met terugdraaiende teller betalen sinds 1/07/2015 een vast bedrag per jaar voor het gebruik van het distributienet. Dit is het zogenaamde prosumententarief.

Hebt u een bidirectionele meter? In dit geval dient u geen prosumententarief te betalen.

U vindt deze kost normaal gezien terug op uw (eind)afrekening.

Maak een vrijblijvende afspraak. Eén van onze experts komt bij u langs voor een analyse van uw energiekost.

Afspraak maken
De goede marktopvolging door Elindus en de regelmatige prijsupdates per e-mail worden wel gesmaakt in de voedingssector.
Pieter, Discount Noyez

Bewuste keuze na lang onderhandelen

In 2016 kwam Discount Noyez in contact met Elindus. Na een lange onderhandeling viel de keuze voor Elindus. Dit door goed in te spelen op het verbruiksprofiel en belang te hechten aan strategisch aankopen.

Een goede opvolging voor aankoop op korte termijn

Voor aankoopverantwoordelijke Pieter is energie een grote kost: "Discount Noyez heeft een typisch constant koelprofiel. Slokoppen zijn onze verschillende diepvriezen en de docks die gekoeld worden voor de verzending van onze producten. Een andere energieverslinder is het proces van onze eigen bereidingen en maaltijden. Dankzij de roerwerkketels branden de bereidingen niet aan. Daarna vriest de snelkoeler alles in. Dit zorgt voor een constant verbruiksprofiel.

Pieter had een positief contact met zowel de accountmanager als Elindus zelf. Er is een duidelijk verschil in aanpak t.o.v. andere leveranciers. Discount Noyez kiest bewust voor prijzen op korte termijn. Elindus houdt hiermee rekening en zorgt voor een sterke opvolging. De uiteindelijk prijs geeft dan de doorslag in de onderhandeling.

De goede marktopvolging door Elindus en de regelmatige prijsupdates per e-mail worden wel gesmaakt in de voedingssector.

Groothandel voor frituren mét eigen bereidingen

Discount Noyez ziet het totaalplaatje. Het bedrijf is gespecialiseerd in de toelevering voor frituren. Zowel food als non-food.

Dit gaat zeer ver. Zo onderscheidt Discount Noyez zich in de food door eigen verse bereidingen. In de non-food gaan ze tot het uiterste om hun klanten van alles te voorzien. Gaande van verpakkingsmateriaal tot bordjes en bestek.

De grote troef van Discount Noyez? Vandaag besteld, is morgen geleverd. Dankzij de uitmuntende service en snelle leveringstermijn heeft Discount Noyez een loyale klantenbasis uitgebouwd.

Vrijblijvende afspraak

Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan. En ontdek wat Elindus beter kan dan uw huidige leverancier!